Bean and Leaf

U Bean and Leaf-u, verujemo da je kafa novo vino!

Specijalno prženo u Srbiji!

footer_bnl_logo

Naša zaštitna etiketa, Artisan, je luksuzna, tradicionalna “butik” kafa.
Black Tie i Imperial su naše “gurmanske” etikete s naglaskom na cenu. Ali, kvalitet se ne završava tu. Mi se brinemo da naši kupci znaju kako iskombinovati ukuse i pripremiti najbolju kafu.

Naši 24 sata, 7 dana u nedelji dostupni telefoni, sve ljubitelje kafe koji su u potrazi za savetom povezuju sa baristom.

Dodatno, u svojim prostorijama pružamo kontinuiranu obuku za bariste.

Espresso

Blended i Single Origin kafa – naš espresso će vas prijatno iznenaditi.

Upotrebom najkvalitetnijih zrna prženih do savršenstva, kombinujemo ukuse kako bi svaki njihov deo stigao u vašu šoljicu ispunjavajući vaša očekivanja.

Probajte naše Single Origin vrste kafe i otkrijte koja je najbolja za vas.

Pažljivo odabrano sa farme

Bean and Leaf naglasak stavlja na strast prema specijano, vešto ručno pravljenoj kafi, izvrsnog, konzistentnog kvaliteta!

kafazrno

* * * * * * * * * * * *

Za senzacionalno iskustvo kafe, mi znamo da su za kreiranje “savršene” šoljice važni detalji.

Pridružite nam se u potrazi za redovnim uživanjem u najboljoj kafi i čaju. Dozvolite nam da budemo vaš vodič u pronalasku ukusa koji će najbolje zadovoljiti vaše potrebe!

Mi verujemo da je kafa mnogo više od napitka:

To je kultura, umetnost, nauka – i strast !

Bilo da ste početnik u kuvanju kafe ili ekspert za espresso, uvek postoji nešto novo što se može saznati o ovom omiljenom napitku.

mapa

title_vremezacaj

Bean and Leaf pored kafe u ponudi ima i veliki izbor organskih čajeva.

Biljni organski čaj raste na obroncima naših planina u netaknutoj prirodi, zemljište je većinom ručno obrađivano, bez upotrebe zaštitnih hemijskih sredstava ili prisustva motornih vozila.
Ručno ubrani, preciznom i pažljivom selekcijom biljaka kao i adekvatnom završnom obradom naši čajevi imaju sprecifičan i prepoznatljiv ukus.

Voćni organski čaj proizvodimo od cvetova, semenja, kore i raznovrsnog voća sa naših prostora. Vočne sadnice rastu na obroncima naših planina u netaknutoj prirodi, zemljište je većinom ručno obrađivano, bez upotrebe zaštitnih hemijskih sredstava ili prisustva motornih vozila.